Mercedes-Benz

Piese de origine Mercedes-Benz.

Calitatea este cel mai bun material.

Mențineți calitatea autoturismului dumneavoastră Mercedes cu piese de origine Mercedes-Benz. Garanția se aplică și pieselor remanufacturate de origine Mercedes-Benz.

Piese de origine Mercedes-Benz.

Piese de origine de calitate direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că modelul dumneavoastră Mercedes va rămâne întotdeuna un Mercedes original.

Piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz.

Fiabile, ecologice şi la un preţ rezonabil: Veţi plăti cu până la 50% mai puţin pentru piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz – cu aceeaşi garanţie a producătorului Mercedes-Benz ca pentru o piesă de origine nouă.

Ulei de motor de origine Mercedes-Benz.

Un lubrifiant pentru autovehiculele Mercedes-Benz care reprezintă rezultatul multor ani de experienţă şi know-how. Graţie puterii sale de durată şi uzurii reduse, uleiul de motor de origine Mercedes-Benz se armonizează perfect cu motorul autovehiculului dumneavoastră.

WebParts

Acum este şi mai simplu pentru dumneavoastră să comandaţi piese de schimb de origine Mercedes-Benz. Cu ajutorul aplicaţiei speciale Mercedes-Benz WebParts.

eSHOP Piese Auto

ALIAT AUTO vă pune la dispoziție prin intermediul magazinului on-line, posibilitatea achiziționării de piese și accesorii auto de origine, aparținând următoarelor branduri auto: Mercedes-Benz, Maybach & SLR, Land Rover, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Setra, Mitsubishi Motors, Smart.