Mercedes-Benz

ALIAT - 15 ani de vise îndeplinite! Mulțumim!

01.04.2015

<b>15 ani de muncă asiduă, 15 ani de curaj și inovație, 15 ani de emoții! Centrul ALIAT aniversează un deceniu și jumătate de activitate. Istoria noastră a fost presărată cu multe realizări și momente frumoase, care au dus la afacerea solidă de astăzi. Am avut determinarea de a reuși, puterea de a ne extinde și abilitatea  de a găsi soluții creative. A fost o provocare să lucrăm pe o piață extrem de competitivă, iar echipa noastră de profesioniști a făcut față cu brio.
Existența noastră, începând din anul 2000, se reflectă cu ușurință în următoarele cifrele:  15 autovehicule livrate lunar, 15 autovehicule în service zilnic, 1.500 ore de manoperă lunar, 15.000.000 de piese și accesorii vândute anual.</b>
În prag de aniversare, dorim să mulțumim tuturor colaboratorilor, furnizorilor și angajaților noștri, care prin parteneriatele încheiate și dedicare ne-au susținut, călăuzit și îndrumat în construirea unei afaceri de succes. Fără aceștia nu am fi reușit să punem la dispoziția miilor de clienți care ne-au călcat pragul produse, servicii și soluții menite să satisfacă cele mai înalte și diverse exigențe. Echipa ALIAT formată din profesioniști în continuă perfecționare, o echipă creativă, proactivă și cu viziune a reprezentat unul din pilonii pe care am clădit o afacere de succes.
În același timp, un respectuos “mulțumim” tututor clienților ALIAT care au făcut posibilă îndeplinirea unui vis și dezvoltarea unei viziuni la Tîrgu-Mureș. Ne angajăm în fața acestora, ca și de azi înainte să păstrăm, să îmbunătățim și să actualizăm tendințelor  aspecte ale activității noastre, în semn de apreciere și recunoștință.
Suntem și vom rămâne ALIAT-ul calităţii pe care o pretindeți! <b>ALIAT more than cars ...eMOTIONs.</b>