Mercedes-Benz

ALIAT AUTO

Centru Autorizat de Vânzări și Service Mercedes-Benz
Service Autorizat Maybach & SLR

...more than cars...eMOTIONs...

Compania ALIAT AUTO s.r.l. componenta a grupului de firme MBO, activeaza in domeniul auto din Romania, de la inceputul anului 2000. Pe parcursul anilor, prin profesionalism si daruire ALIAT a devenit cel mai cunoscut si unul dintre cele mai apreciate centre auto, atat pe plan local cat si pe plan national. La baza recunoasterii au stat investitiile repetate in echipamente si perfectionarea echipei ALIAT, astfel incat acestea sa raspunda la cel mai inalt nivel, cerintelor clientilor nostri dar si a producatorilor marcilor auto din portofoliul nostru.
La aceasta ora, ALIAT AUTO este conform contractelor de reprezentare semnate si insusite:

Centru Autorizat de Vanzari si Service Mercedes-Benz, precum si primul si singurul Service Autorizat Maybach & SLR din Romania.

Misiunea centrului ALIAT urmareste doua obiective principale:
Oferirea unei game de produse si servicii auto variate, perfect adaptate cerintelor si
exigentelor clientilor nostri, in conformitate cu standardele impuse de catre producatorii auto
Crearea si pastrarea unei relatii de incredere si respect cu clientii si partenerii nostri.

Viziunea ALIAT ca si motto-ul, “…more than cars…eMOTIONs” sugereaza ca dorim sa transformam conceptul clasic de show-room si service auto, intr-un centru care sa raspunda primordial preferintelor si cerintelor clientilor nostri, prin cel mai inalt nivel al calitatii si al modelarii fiecarui raspuns si solutie acordata acestora in mod profesionist si unic. Azi viata inseamna miscare in ritm alert si dorim sa o sustinem prin profesionalism, transparenta, promptitudine si  autenticitate.
Valorile ALIAT sunt suma tuturor valorilor impuse de marcile reprezentate: competenta, disponibilitate, parteneriat, cordialitate, apreciere si personalizare, in ceea ce priveste serviciile noastre, iar echipa ALIAT va va raspunde cu pasiune, disciplina, respect si integritate. Suntem ALIAT-ul calitatii prin si cu Dumneavoastra, clientii si partenerii nostri.