Mercedes-Benz

Piese de origine, Accesorii și Anvelope.

Piesele de origine - maximizează viitorul camionului dvs. Mercedes.

Cu piesele de origine Mercedes-Benz beneficiați de expertiza noastră de peste o sută de ani în manufacturarea de vehicule și piese pentru acestea. Datorită calității lor excepționale, siguranței aprobate și fiabilității deosebite, aceste piese reprezintă o propunere convingătoare. Mai mult decât atât, durabilitatea extremă și raportul preț / performanță remarcabil al GenuineParts/Piesele de origine este deosebit de rentabil.
Inimitabil și inconfundabil: specificațiile producătorului definite cu precizie, plus verificările complete și testările extinse garantează că fiecare piesă autentică Mercedes-Benz îndeplinește standardele noastre superioare de calitate și tehnologia de ultimă generație. Mercedes-Benz GenuineParts poate fi recunoscut prin ambalajele lor inconfundabile. Ca parte a unei structuri logistice sofisticate, Mercedes-Benz GenuineParts vă sunt puse la dispoziție cât mai rapid prin intermediul dealerului dvs., care asigură inclusiv instalarea, dacă este necesar.

Accesorii și retrofit - numeroase accesorii ce oferă beneficii deosebite.

Indiferent dacă dețineți un Actros, Atego sau Axor: livrăm accesorii personalizate autentice, verificate și testate, ce întrunesc toate standardele de calitate Mercedes-Benz. Soluțiile noastre practice și atractive vă permit să îmbunătățiți în continuare confortul, designul și siguranța vehiculului dumneavoastră. Toate accesoriile noastre sunt garantate să îndeplinească standardele de înaltă calitate pe care le așteptați de la Mercedes-Benz.